info volgt

datum:woensdag 27 september 2017
tijd:
toegang:besloten

NIEUW BOHEMIAN FESTIVAL VOOR JONGEREN IN ALKMAAR

Op zaterdag 30 september 2017 organiseren 5 enthousiaste jongeren, onder begeleiding van jongerenprojectbureau STAD, het meest zomerse jongerenfestival van Alkmaar: Tipidance. Hal25 wordt helemaal aangekleed in Bohemian stijl. Bohemian staat voor een onbezorgd leven, plezier, kunst en cultuur, vrij zijn, jezelf zijn en onafhankelijk zijn en dat is precies wat Tipidance met dit festival wil uitstralen!

”Eindelijk een festival voor jongeren van onze leeftijd’’, zegt Robbe, een van de organisatoren. Tipidance is een nieuw festival met dj’s als Noise Pollution, een silent disco, workshops, singer-songwriters en eten en drinken. Organisator Dylan: ‘’Voor jongeren van 14-17 jaar worden namelijk geen festivals zoals dit georganiseerd, terwijl jongeren van onze leeftijd juist graag andere jongeren willen ontmoeten en toffe dingen willen doen. Ook willen wij aan deze jongeren laten zien dat iedereen een te gekke dag kan hebben zonder dat daar alcohol voor nodig is”.

Het muziekprogramma bestaat uit een mix van beginnende en ervaren dj en singer-songwriters, om jonge artiesten van allerlei niveaus een podium te bieden. Een van de muzikanten is geselecteerd voor het festival tijdens de Tipi Dance Music Contest, dat in juli als promotie actie georganiseerd werd in Mare Nostrum.

Tickets zijn voor maar €5,- te bestellen via tipidance.nl
 

datum:zaterdag 30 september 2017
tijd:15.00 - 23.00 uur
toegang:5,-

'Vrijhaven van de nacht'

Op zaterdag 28 oktober opent DE ZOLDER opnieuw haar deuren. Tijdens de eerste editie trotseren we de nacht met latere sluitingstijden! Ieder laatste weekend van de maand kun je weer terecht voor je aanbevolen maandelijkse dosis electronische muziek, theatrale gekte, bizarre creaties, visuals, installaties en uitdagende acts. Een hoop mag en een hoop kan op de bovenverdieping van HAL 25. Wees onvoorbereid en kom vooral als jezelf.

Meer info over tickets & programma volgt.

DATA
28 okt.
25 nov.
31 dec. (oud & nieuw)
27 jan (2018)
24 feb. (2018)
31 mrt. (2018)

18+

datum:zaterdag 28 oktober 2017
tijd:23:00 tot 05:00 uur
toegang:

 INFO VOLGT

datum:donderdag 2 november 2017
tijd:
toegang:

 INFO VOLGT

datum:vrijdag 10 november 2017
tijd:20:00 - 23:30 uur
toegang:

De Ronde Tafel 6 Alkmaar nodigt je graag uit voor het allereerste “Alkmaar Proeft Bier” festival: hét evenement Van Alkmaarders, voor Alkmaarders! Op 17 november 2017 ben je vanaf 17.00 uur van harte welkom in HAL 25 voor een culinaire avond, waar je verschillende gerechtjes met speciaal geselecteerde bijpassende speciaal bieren geserveerd krijgt. Deze avond wordt verder gevuld met optredens van verschillende artiesten en DJ’s en eindigt met een knalfeest! En de opbrengst? Die komt volledig ten goede aan de Stichting Medische Kindercirkel Alkmaar, verbonden aan de Noordwest Ziekenhuisgroep Alkmaar met als doel ‘de beleving van het zieke kind en het gezin te verbeteren’. Voor meer informatie en kaarten kun je terecht op www.alkmaarproeftbier.nl. Zorg dat je er snel bij bent, want kaarten zijn alleen online te bestellen!

datum:vrijdag 17 november 2017
tijd:17:00 - 01:00 uur
toegang:

HAL 25 is een wonderlijke combinatie van industriŽle vormgeving, groengeurende tuinen en huiselijke knusheid, midden in hartje Alkmaar! Hier vinden onregelmatig culturele evenementen plaats, zoals de bekende FILM & FOOD projecten.

dinsdag 3 januari '17

Sponsor van Shuffle Magazine

We beginnen het jaar 2017 goed. HAL 25 is sponsor geworden van Shuffle Magazine. Shuffle Magazine is een productie van Stichting Shuffle. Stichting Shuffle is een organisatie die niet is gericht ...meer »


woensdag 14 december '16

ZALIGE KERSTVLUCHT 2016

ZALIGE KERSTVLUCHT komt er weer aan!!!. We zijn druk met voorbereidingen. Bouwen, inrichten, eten koken, gasten uitnoden, busjes regelen voor pendeldienst naar de AZC's. vrijwilligers zoeken, ...meer »


zondag 22 mei '16

Kleine Huizen

TINY HOUSE, PETIT MAISON, KLEINES HAUS, PEQUEÑA CASA, LILLE HUS of gewoon KLEIN HUIS Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Nog geen maand na de succesvolle bijeenkomst van Groenlinks ...meer »


zaterdag 21 mei '16

BITTERBALLENFONDS gaat goed

 2500 BITTERBALLENFONDS - niets is echt moeilijk - Dit fonds is in het leven geroepen op 13 mei 2016 toen HAL 25 exact 2500 dagen bestond. Doelstelling: Doel van het fonds is om mensen ...meer »


woensdag 9 maart '16

Gemeente Alkmaar doet mee!

 Goed nieuws van Gemeente Alkmaar. AIR Creatorium wordt beschouwd als een “inhoudelijk sterk plan … met veel potentie”. De gemeente levert daarom een grote bijdrage aan ...meer »


zondag 6 maart '16

RABO partner bij Creatorium

Rabobank treedt toe tot groep sponsoren Rabobank Alkmaar e.o. gaat AIR Creatorium financieel ondersteunen met een donatie uit het Fonds Coöperatief Dividend. Een ondersteuning waarvoor de ...meer »


zondag 17 januari '16

Geld voor verbouw Creatorium

AIR CREATORIUM Alle deadlines voor december zijn gehaald, de subsidie-aanvragen zijn voor een groot deel verstuurd. Het goede nieuws is dat alvast één Alkmaars fonds zijn vertrouwen ...meer »


dinsdag 29 december '15

Impressie ZALIGE KERSTVLUCHT 2015

December 2015   Fantastische Kerstnacht met ZALIGE KERSTVLUCHT       ...meer »


vrijdag 23 oktober '15

Culturijnen als betaalmiddel

HAL 25 accepteert de nieuwe Culturijnen als betaalmiddel De Culturijn is een lokale, digitale cultuurmunt, waarmee leerkrachten van scholen en culturele partners onderling kunnen handelen. Culturijnen ...meer »


maandag 14 september '15

Filmbeelden Kunst tot de Nacht

 Charmante impressie van Kunst tot de Nacht 2015 in de hal.   ...meer »


HAL 25 – Pettemerstraat 15 – 1823 CW Alkmaar – HAL 25 is een productie van UNIT1 en de gemeente Alkmaar