KOKENDE KARREN MET FILM, FOOD & FUN

Na het overweldigende succes van vorig jaar, strijkt KOKENDE KARREN met Pasen 2017 weer neer op het industriële terrein van HAL 25 in Alkmaar. Een tweedaags evenement met KOKENDE KARREN, VINTAGE, FILMS, THEATRALE ACTS, KINDER WORKSHOPS, DJ’S, LIVE MUZIEK en nog veel meer fun!

''Wat kun je dit jaar verwachten van Kokende Karren?''
Het uitgangspunt van deze tweede editie is het creëren van een authentieke beleving. Je komt in een oase van prachtige originele karren die broederlijk naast elkaar, zowel binnen- als op het buitenterrein, staan opgesteld. Er komen overal geuren vandaan, je smaakpappillen beginnen op hol te raken en je baant je een weg tussen de karren waar koks in verhitte keukens culinaire hoogstandjes staan te bereiden. Je wordt verrast door akoestische muzikale optredens, theatrale acts en manoeuvreert jezelf langs de vintage kramen, waar je kleding, LP platen en andere retro accessoires kunt kopen. Je kinderen mogen mee! Er is namelijk een speciaal programma, waar kinderen kunnen tekenen, schilderen, knutselen, koken, muziek maken en nog veel meer. Onder het genot van een speciaal biertje zoek je op 1e paasavond een knusse en warme plek dichtbij het paasvuur. Binnen kun je genieten van o.a. live muziek en DJ’s die hun LP platen feilloos in elkaar over laten vloeien.

Kortom, het wordt twee dagen lang één groot gezellig feest!

Sfeerbeelden van vorig jaar: https://vimeo.com/162433171

Geen pin in HAL 25.
Honden roken  fietsen buiten - kindvriendelijk - gratis toegang

datum:maandag 17 april t/m ma 17 april 2017
tijd:zo 15:00-01:00 ma 13:00-22:00
toegang:VRIJ

HAL 25 is een wonderlijke combinatie van industriŽle vormgeving, groengeurende tuinen en huiselijke knusheid, midden in hartje Alkmaar! Hier vinden onregelmatig culturele evenementen plaats, zoals de bekende FILM & FOOD projecten.

dinsdag 3 januari '17

Sponsor van Shuffle Magazine

We beginnen het jaar 2017 goed. HAL 25 is sponsor geworden van Shuffle Magazine. Shuffle Magazine is een productie van Stichting Shuffle. Stichting Shuffle is een organisatie die niet is gericht ...meer »


woensdag 14 december '16

ZALIGE KERSTVLUCHT 2016

ZALIGE KERSTVLUCHT komt er weer aan!!!. We zijn druk met voorbereidingen. Bouwen, inrichten, eten koken, gasten uitnoden, busjes regelen voor pendeldienst naar de AZC's. vrijwilligers zoeken, ...meer »


zondag 22 mei '16

Kleine Huizen

TINY HOUSE, PETIT MAISON, KLEINES HAUS, PEQUEÑA CASA, LILLE HUS of gewoon KLEIN HUIS Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Nog geen maand na de succesvolle bijeenkomst van Groenlinks ...meer »


zaterdag 21 mei '16

BITTERBALLENFONDS gaat goed

 2500 BITTERBALLENFONDS - niets is echt moeilijk - Dit fonds is in het leven geroepen op 13 mei 2016 toen HAL 25 exact 2500 dagen bestond. Doelstelling: Doel van het fonds is om mensen ...meer »


woensdag 9 maart '16

Gemeente Alkmaar doet mee!

 Goed nieuws van Gemeente Alkmaar. AIR Creatorium wordt beschouwd als een “inhoudelijk sterk plan … met veel potentie”. De gemeente levert daarom een grote bijdrage aan ...meer »


zondag 6 maart '16

RABO partner bij Creatorium

Rabobank treedt toe tot groep sponsoren Rabobank Alkmaar e.o. gaat AIR Creatorium financieel ondersteunen met een donatie uit het Fonds Coöperatief Dividend. Een ondersteuning waarvoor de ...meer »


zondag 17 januari '16

Geld voor verbouw Creatorium

AIR CREATORIUM Alle deadlines voor december zijn gehaald, de subsidie-aanvragen zijn voor een groot deel verstuurd. Het goede nieuws is dat alvast één Alkmaars fonds zijn vertrouwen ...meer »


dinsdag 29 december '15

Impressie ZALIGE KERSTVLUCHT 2015

December 2015   Fantastische Kerstnacht met ZALIGE KERSTVLUCHT       ...meer »


vrijdag 23 oktober '15

Culturijnen als betaalmiddel

HAL 25 accepteert de nieuwe Culturijnen als betaalmiddel De Culturijn is een lokale, digitale cultuurmunt, waarmee leerkrachten van scholen en culturele partners onderling kunnen handelen. Culturijnen ...meer »


maandag 14 september '15

Filmbeelden Kunst tot de Nacht

 Charmante impressie van Kunst tot de Nacht 2015 in de hal.   ...meer »


HAL 25 – Pettemerstraat 15 – 1823 CW Alkmaar – HAL 25 is een productie van UNIT1 en de gemeente Alkmaar