NIEUWSBRIEVEN HAL25

NIEUWSBRIEF HAL 25 - WEEK 16 - dinsdag 14 april


TUSSEN HAL & QUARANTAINE 

Je wekelijkse update over alle HAL-genoten in quarantainetijden  


WAAR IS EEFJE VERDONK (EVENTJES) MEE BEZIG?

Eefje

Eventjeseefje: we kennen haar van de kleine gedichten die je 'eventjes' leest. In haar atelier op het HAL-terrein knalt ze met veel liefde haar teksten in alle vormen op talloze producten: van condoomhoezen tot tassen en van stickers tot t-shirts. In haar atelier is het een georganiseerde chaos waar ze lekker haar gang gaat. Soms wordt het wat stoffig en stoffeert ze de boel bij elkaar met Eventjestof: stoelen krijgen nieuwe hippe bekleding, kledingstukken een tweede leven. Juist nu krijgt ze veel opdrachten om meubels op te knappen.

Kortom: creatief met woord en stof is Eefje altijd, ook in coronatijden. 
 

INTERVIEW

Onlangs werd Eefje geïnterviewd door haar opleiding Hout- en Meubileringscollege. Lees het hier! Benieuwd naar haar creaties? Check haar website en koop een cool shirt of de 'Doe-Het-Zelf Dichtpakket'. Support je locals! 

 


AGENDA

Wat is er deze week nou weer allemaal te doen in die HAL?! 


ACTIE: HAL JE VOORDEEL NU! (WEEK 2)

DATUM & TIJD: za. 18 april, 14.00 - 17.00 
LOCATIE: ingang via The Scrapyard
 

Bier te koop

Je zit thuis lekker in je achtertuin, de zon komt door en het enige dat je nog mist is een malse goudgele rakker van HAL 25. Nou dat is toevallig! Vanwege het stilvallen van alle activiteiten mogen alle kratten bier eruit tegen inkoopsprijs. De biertjes zijn nog tenminste houdbaar tot juli. 

We hebben nog 55 kratten Grolsch en 4 kratten Vedett in de aanbieding. OP = TOP! Sjees dus a.s. zaterdag deze kant op en HAL je voordeel nu!

Bekijk de prijzen via > Facebook 

 


THE SCRAPYARD // BOTTLE SHOP

DATUM & TIJD: za. 18 & zo. 19 april, 14.00 - 17.00 
LOCATIE: The Scrapyard 
 

The Scrapyard Botle Shop

Ook The Scrapyard is open voor mooie speciaalbieren op afhaal. Het café is omgebouwd tot Bottle Shop en is het hele weekend geopend. Zo heb je 'Motorolie', 'Intergelactic Bountyhunter' of 'Ginger Bitch' gewoon bij jou thuis! Andere omgeving, zelfde smaak. Benieuwd naar het hele bieraanbod?

Check de lijst via -> Facebook 

 


NIEUWS

Vers van de HAL-pers! 


HALLYWOOD 25: TUSSENUIT VOOR DE BREAK

hallywood 25

Bedankt voor het kijken beste streamers! We gaan er even tussenuit voor de break. We hebben genoeg interessante input verzameld in de laatste weken. Daar gaan we nu mee aan de slag. We trekken ons nu even terug in de backstage, maar komen eerdaags weer terug op jouw beeldbuis met nog meer live creaties en experiment. 

Je kunt nog steeds je video's voor de uitzending mailen naar tv-host Steven óf je uitleven in de HAL 25 Quarantainestudio om een video op te nemen. Bijvoorbeeld een gladde commercial, abstract beeldkunstwerk óf ultravette videoclip met rookmachines en schaars geklede paspoppen. Reserveren doe je door te mailen naar -> info@hal25.nl

Stay tuned en houd onze Facebook in de gaten! 

 


MANIFEST: 10 JAAR HAL 25! 

Manifest 10 jaar HAL 25

Het manifest voor de eeuwige tijdelijkheid! Oftewel een overzicht van 10 jaar HAL 25, gemaakt door Tycho Hellinga en Robert Kleen, bij jou door de brievenbus. Hoe mooi is dat?! Voor het symbolische bedrag van €25 steun je ons tevens in deze spannende tijd waarin de hele wereld wankelt.

Bestel via -> HAL-winkel 

Onze dank is groot! 💛🖤

 


WEBSITE // MAIL // FACEBOOK // INSTAGRAM