INDUSTRIELE EVENEMENTENLOCATIE

Op zoek naar een unieke locatie voor jouw event? HAL 25 biedt een wonderlijke combinatie van industriële vormgeving en huiselijke knusheid in een artistieke omgeving. Geschikt voor verschillende soorten evenementen, van festivals tot culturele en zakelijke events. 

HAL 25 zit op loopafstand van het stadscentrum en het centraal station, heeft een groot parkeerterrein voor de deur en is rolstoelvriendelijk. HAL 25 beschikt over professionele techniek, krachtstroom, verwarming, specials, props, aankleding en een groot artistiek team dat graag wat extra’s toevoegt aan jouw event.

En dat alles onder het mom van: ''the sky is no limit''.  
 

DE HAL

Een grote industriële HAL voorzien van: bar, open keuken, vide, lounge, centraal podium (incl. techniek), een bioscoopcontainer en als afscheiding de grote kerkramen van de oude Don Bosco kerk.  

DE HAL heeft een vloeroppervlak van 2.000 m². Doormiddel van verrijdbare schotten en theatergordijnen kan de ruimte worden verkleind, waardoor de HAL ook bruikbaar is voor kleinere evenementen. 

DE HAL wordt o.a. gebruikt voor: festivals, bedrijfsevenementen - en feesten, beurzen, conferenties, congressen, symposia, presentaties, dance feesten, muziekoptredens, markten, schoolprojecten en -feesten, theatervoorstellingen, kunstmanifestaties, foto- en videoshoots, bruiloften, uitvaarten, etc.

▸ 100 tot 1000 personen
 

HET BUITENTERREIN

Onder de grote metalen spanten van de oude HAL bevind zich het buitenterrein van HAL 25, voorzien van: bar, terras, containerpodium, houtgestookte hottub, sauna en een speciaalbier café.

Buiten de spanten bevind zich de maakindustrie met creatieve werkplaatsen: kunstenaars, lasser, timmerman, edelsmid, fablab en IOT-werkplaats. 

Een groot speelterrein van maar liefst 3.000 m², waarvan 1.000m2 beschikbaar is voor evenementen. Het buitenterrein wordt o.a. gebruikt voor: festivals, sport- en wellness activiteiten, dance feesten, muziekoptredens, thematische evenementen en markten, buitenbioscoop, etc.

▸ 100 tot 1000 personen 

 

DE MINIBIOS

MINIBIOScoopEen unieke MINIBIOScoop. Neutraal van buiten en verrassend charmant van binnen. Maar wel gewoon een perfecte bioscoop! 

De MINIBIOS bevindt zich in een witte zeecontainer en is compleet ingericht met: 12 comfortabele bioscoopstoelen, beamer, DVD-speler, speakers, verwarming, airco, tot en met ouvreuse aan toe.

De MINIBIOS is perfect voor festivals, bedrijven en instellingen die op een bijzondere manier op locatie filmmateriaal willen vertonen.

▸ Afmetingen: 6m x 2,4m x 2,4m
▸ Gewicht: ca. 4000kg 

 


CONTACT

HAL 25 iets voor jouw event?
Stuur een mail naar info@hal25.nl of bel 06-18958892 (Ervin) 

Vermeld in de mail: soort event, datum, tijden, aantal personen, naam en telefoonnummer, dan nemen we z.s.m. contact met je op