Archief

woensdag 27 april

KONINGSDAG

 

FUNKY KONINGSDAG HAL 25

 

HAL 25 heeft op Koningsdag van 14.00 tot 20.00 uur een alternatief aanbod voor de binnenstad: Soul, funk, latin, samba reggae, lounge (live) muziek, workshops, lekker dansen en samen eten. Hier kan jong & oud samen genieten van het programma en ook van heerlijke hapjes en drankjes. Een buitenpodium met o.a. live muziek van Grupo TaNosKos en funky DJ’s, waaronder swingende Cubaanse son en salsa muziek van DJ Clay, dansleraar Alberto Sanchez van dansschool Cuba te Llama.
Tot slot swingen met bekende HAL DJ’s SUB & IL DISCO die lekkere funky & soulfull dansbare muziek draaien!

Kom, kijk èn doe mee met de samba percussie workshop(s) en beleef de echte Braziliaanse Grooves met Alan Dos Santos van Nosso Groove!

Skitta & the Skittergirls mag je niet missen! Een absolute aanrader voor jong en oud. Dans je fit vanaf 15.00 uur.

Grupo TaNosKos speelt live Caribische muziek. Dat betekent gezelligheid en lekker swingen. Een gevarieerd repertoire met traditionele Antilliaanse Tumba, Salsa, Merenque en Cumbia. Calypso, Bachata, Soca en Cubaanse Son Montuno.

Kinderen vanaf 6 jaar kunnen, tegen een kleine vergoeding knutselen met ‘Iets van Els’ of samen pizza’s bakken bij de PizzaRia’s en de Krokante Korstjes. Of trek een schildersjas aan bij 'Jan & Alleman'. Je kunt ook helpen de Proev Container te beschilderen.

De KookKerel van het EETLAB staat voor u klaar met Koninklijke Krokante Quiches voor een leuke prijs. En het Proevterras heeft heerlijke empanada’s en guacamole met Salsa!

Woensdag 27 april 2016 * 14.00 tot 20.00 uur. * Gratis entree.

LET OP! Geen pin- & tabaksautomaat aanwezig, geen honden, geen eigen consumpties.

* BIJ SLECHT WEER GAAN WE LEKKER NAAR BINNEN OM TE FEESTEN

 

 

 

Toegang: vrij